Ανάπτυξη λογισμικού

Η BIS ξεκίνησε την πορεία της προσφέροντας υπηρεσίες ανάπτυξης και υποστήριξης σε λογισμικό.

Μοιραία το software βρίσκεται στην καρδιά των δραστηριοτήτων της BIS. Συνεργαζόμαστε με ειδικούς επιστήμονες και μηχανικούς λογισμικού. Έχουμε απορροφήσει κάθε νέα τεχνολογία ανάπτυξης λογισμικού.

Στο τμήμα παραγωγής λογισμικού μπορούμε να σας βοηθήσουμε:

Να μετρήσετε τις ανάγκες της επιχειρήσεις σας σε λογισμικό. Να σας ξεμπλέξουμε από τους δαιδαλώδης κανονισμούς αδειών χρήσης του λογισμικού που χρησιμοποιείται.

Να μελετήσουμε προσαρμοσμένες σε εσάς και την επιχείρηση σας εφαρμογές. Πράγματι κάθε λύση είναι μια καλή λύση, αρκεί να έχει σωστά παραμετροποιηθεί στις δικές σας απαιτήσεις. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις δυνατότητες που προφέρει η πληροφορική.

Να αναπτύξουμε εξ αρχής μια λύση για εσάς. Σε ότι τεχνολογία επιθυμείτε. Microsoft oriented, Linux, Macos. Μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε περίπτωση.

Ειδικοί αναλυτές θα επισκεφτούν το χώρο σας. Θα καταγράψουν τις ανάγκες σας. Θα σας παρουσιάσουμε μια λύση που θα δώσει νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα σας. Αυτό μπορεί να κάνει η BIS για εσάς.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στις μοντέρνες εξελίξεις στην παραγωγή λογισμικού. Έτσι έχουμε ήδη ειδικό τμήμα για την ανάπτυξη εφαρμογών για κινητές συσκευές. Ήδη λογισμικό μας τρέχει σε android και ios περιβάλλον.

Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε γιατί μπορούμε να σας βοηθήσουμε.